Genelkurmay Başkanlığı'nın Sözleşmeli Personel Alımına Başvurular 29 Mart'ta Sona Erecek

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı 2019 yılı sözleşmeli perosnel alımı için 27 Şubat 2019 tarihinde başlayan başvuru süreci 29 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek.

Genelkurmay Başkanlığı'nın Sözleşmeli Personel Alımına Başvurular 29 Mart'ta Sona Erecek

Genelkurmay Başkanlığı'nın Sözleşemli Personel Alımına Başvurular 29 Mart'ta Sona Erecek

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı 2019 yılı sözleşmeli perosnel alımı için 27 Şubat 2019 tarihinde başlayan başvuru süreci 29 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek.Genelkurmay Başkanlığı'nca yapılan resmi duyuruda 51 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği, bu alımlar için ön başvuruların PERTEM üzerinden 29 Mart'a kadar süreceği belirtilmiş, başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemeleri gerektiği söylenmişti. İlgili duyuruda 'Genelkurmay Başkanlığı merkez (Ankara) teşkilatında sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere; TABLO-1’de belirtilen faaliyet takvimine uygun olarak, TABLO2’de yer alan niteliklerde sözleşmeli personel kadrolarına, Bakanlar Kurulunun 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar“ konulu kararı çerçevesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Temin edilecek personel Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında görev yapacaktır. (Genelkurmay Başkanlığı merkez teşkilatı (Ankara) dışında sözleşmeli personel pozisyonu bulunmamaktadır.) Alım başvuruları 27 Şubat - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. İdare gerek gördüğü takdirde alım yapılacak unvanları, kadroları değiştirebilecektir. Başvuru süresince adayların ilanda yapılacak güncellemeleri takip etmeleri gerekmektedir.Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır." ifadeleri yer almış, başvuru koşulları aşağıdaki gibi olmuştu.

Sözlü sınav tarihleri ve diğer detaylar daha sonra https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresinden ilan edilecek. Başvuru özel şartları aşağıdaki gibi:  

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA