Erciyes Üniversitesi KPSS’li ve KPSS’siz Personel Alımı Yapıyor

Erciyes Üniversitesi tarafından bugün yayımlanan ilanla hem KPSS puanıyla hem de KPSS puansız personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Erciyes Üniversitesi KPSS’li ve KPSS’siz Personel Alımı Yapıyor

Üniversite tarafından yayımlanan ilanla 4 farklı kadroda 33 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olmuştur.

Alım yapılacak kadrolar

Hemşire: 22 Personel

Sağlık teknikeri: 9 personel

Uçak Bakım Makinisti: 1 personel

Uçuş Teknisyeni: 1 personel

KPSS Şartı

Uçak bakım makinisti ve uçak teknisyeni için KPSS şartı aranmıyor. Bu kadrolara başvuracaklar sözlü sınavla alınacaktır. Diğer kadrolar için ise 2020 KPSS B grubu puanları baz alınacak. Başvuru için en az 60 KPSS puanı gerekirken bu adaylar KPSS puan sıralamasına göre yerleştirilecek.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular e-Devlet üzerinden kariyer kapısı hizmeti kullanılarak yapılacaktır. Adaylar başvurularını 21 Haziran 5 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapabilecektir.

Başvuru Genel Şartları

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4. Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.

5. KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

6. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

7. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak.

8. Nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumunun olmaması

9. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu olması

10. 21.06.2022 tarihi itibariyle hemşire ve sağlık teknikeri kadrosu için 30 yaşını bitirmemiş, uçak bakım makinisti ve uçuş teknisyeni kadrosu için 40 yaşını bitirmemiş olmak gerekiyor.

Başvuru Özel Şartları

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1. Mezuniyet bilgileri otomatik olarak gelmeyen adaylar başvuru güncel bilgilerini manuel olarak giriş yapıp, onaylı diploma örneği veya mezuniyet belgelerini pdf formatında e-Devlet üzerinden yükleyeceklerdir.

2. Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Belgesi” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

3. Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinde “İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir…” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu nedenle adaylar, başvuru işlemlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmelidirler.

4. Uçak Bakım Makinisti ve Uçuş Teknisyeni pozisyonları için iş tecrübesi şartı bulunmakta olup, iş tecrübesinin belgelendirilmesinde adaylar Kariyer Kapısı Sisteminde ek dosya bölümüne e-Devletten alınacak barkodlu hizmet dökümü ve çalışılan kurum veya kuruluştan alınacak hizmet/çalışma/görev belgesini yükleyecektir.

5. Uçuş Teknisyeni pozisyonu için “SHY 66 B1 ve B2 kategorisi hava aracı bakım lisansına sahip olmak. Hava aracı bakım personeli lisansında en az bir tane hava aracı tipi işli olmak veya tip eğitimi sertifikasına sahip olmak.” şartı da aranmakta olup, adaylar istenilen içeriğe ilişkin belgeleri Kariyer Kapısı Sisteminde ek dosya bölümüne yükleyecektir

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /