Ege Üniversitesi lise önlisans ve lisans mezunu 32 Kamu Personeli Alımı Yapacak

İzmir'de bulunan Ege Üniversitesi bünyesine bağlı birimlerde Büro Personeli, Gemi Adamı, Güvenlik, Tekniker ve Kütüphaneci pozisyonlarında istihdam etmek üzere 32 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu..

Ege Üniversitesi lise önlisans ve lisans mezunu 32 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Ege Üniversitesi lise önlisans ve lisans mezunu 32 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Ege Üniversitesi resmi gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre kendisine bağlı birimlerde Büro Personeli, Gemi Adamı, Güvenlik, Tekniker ve Kütüphaneci pozisyonlarında istihdam etmek üzere 32 kamu personeli alımı yapacak.

Başvurular online olacak

Adaylar başvurularını 20 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında  e-Devlet Kapısı üzerinden “Ege Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe alım” hizmeti aracılığıyla veya Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) platformu üzerinden online olarak yapabilecekler.Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kadro dağılımı nasıl olacak ? 

Başvuru Genel Şartları 

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak
  2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
  4. Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.
  5. KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
  6. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.
  7.  2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde geçerli en az yetmiş (70) puanı bulunmak. Adayların KPSS puanının, başvurduğu pozisyonun KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir. Gemi Adamı pozisyonuna başvuracak olan adaylarda bu şart aranmaz.
  8.  Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 9) İlan edilen tüm pozisyonlar için ilan başvuru tarihinin ilk günü itibariyle 30 (otuz) yaşını doldurmamış olmak (20.07.1992 ve sonrası doğumlular başvuru yapabilecektir.)

EGE Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanının Detaylarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN