Düşük KPSS ile Kamuya Memur Alımı (Büro Memuru-Şoför-Hizmetli-Teknik Personel)

En az lise mezunu adaylar arasından düşük KPSS ile büro memuru, tekniker, teknisyen, mühendis, şoför ve hizmetli alımı yapılacak. İlan detayları haberimizde.

Düşük KPSS ile Kamuya Memur Alımı (Büro Memuru-Şoför-Hizmetli-Teknik Personel)

En az lise mezunu kamu personeli alımı.

Tarsus Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda, Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına uyarınca Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına uyarınca büro memuru, tekniker, mühendis, tekniker, teknisyen ve destek personeli alımı yapılacak.

En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak alımda adayların KPSS 'ye girmiş olması şartı var.

KADRO DAĞILIMI-MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir.

  • 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacaktır.
  • Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Ayrıca deneyim şartı istenilenlerin çalışma süreleri değerlendirilecektir.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm uyarınca, sözleşmeli(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU

Söz konusu ilana başvurular bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek. İlana başvurular şahsen yapılacak. Aşağıdaki evrakları 15 gün içinde Tarsus Üniversitesi Genel Sekreterliğine teslim edin.

  • Başvuru formu
  • 2018 KPSS sonuç belgesi
  • Diploma Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) (Her bir form tek sayfa olacak şekilde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır.
  • Özel şartlarda istenen diğer belgeler ( Sürücü belgesi, Çalışma süresi. vs)

YENİ KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK, TÜM İLANLARI ANBEANTAKİP ETMEK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN