Düşük KPSS ile Büro Memuru-Hizmetli-Teknisyen-Destek Personeli Alımı Başvurusu Bitiyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı başvurusu için son saatlere girildi. Başvurular 12 Nisan saat 11.00 'da bitecek.

Düşük KPSS ile Büro Memuru-Hizmetli-Teknisyen-Destek Personeli Alımı Başvurusu Bitiyor

Sahil Güvenlik personel alımı başvurusu sona eriyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Nisan ayının ilk günlerinde yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından düşük KPSS ile kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. büro personeli, teknik personel, hizmetli, teknisyen ve destek personeli alımı yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.
  • İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak.
  • Alım yapılacak pozisyon unvanının hizasındaki yıla ait puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak.
  • Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (12 Nisan 2001 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).
  • Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak.
  • Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

KADRO DAĞILIMI-KPSS VE MEZUNİYET ŞARTI

İlanın başvuru özel şartşarı şu şekilde:

BAŞVURULAR SAAT 11'DE BİTİYOR

Sahil Güvenlik tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların 12 Nisan 2019 günü saat 11.00 'da sona ereceine yer verildi. Başvurular aşağıdaki link üzerinden yapılacak.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Sonuç açıklama tarihi için bir gün verilmedi. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN