DSİ Mülakatsız 272 Personel Alımı Yapıyor Başvurular Başladı

Devlet Su İşleri 3 farklı ilanla kamuya personel alımı yapıyor. 3 farklı ilanda toplamda 272 personel alımı yapılacak.

DSİ Mülakatsız 272 Personel Alımı Yapıyor Başvurular Başladı

Kamuya personel alımı için kurumların açtığı ilanlarla personel alım işlemleri devam ediyor DSİ’de üç farklı ilan yayımlayarak toplamda 272 personel alımı yapacağını duyurdu. Her üç ilan içinde mülakat şartı bulunmazken iki ilanda adayların KPSS B grubu puan sırasına göre yerleştirmesi yapılacaktır.

DSİ personel alım başvuruları başladı. Kimler başvuru yapabilecek

Alım Yapılacak Kadrolar

Bekçi: 50 personel

Destek Personeli: 196 personel

Avukat: 26 Personel

Bekçi

DSİ bekçi alımı için ilana çıktı. Toplamda 21 şehirde 50 bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. İşkur üzerinden alınan başvuru işlemleri 25 Temmuz 2022 tarihi itibariyle başlamış oldu. Başvurular 29 Temmuzda sona erecek. Adayların başvuru yapabilmeleri için en fazla 40 yaşında olması şartı bulunuyor. Bunun yanında en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. Alımlar kura yöntemiyle yapılacak

BEKÇİ ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Destek Personeli

Destek personeli karosu için DSİ, lise mezunu 196 personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak alım için adayların 2020 yılında yapılan KPSS sınavından P94 puan türünden 55 ve üzeri puan almış olması gerekiyor. 40 ilde yapılacak DSİ personel alımı başvurularında adaylar için başvuru süreci 20 Temmuz 2022 tarihinden başlayacak. Başvurular e-Devlet şifresiyle kariyer kapısı üzerinden yapılacak olup son başvuru tarihi 30 Temmuz 2022 tarihi olarak duyuruldu.

DESTEK PERSONELİ ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Avukat

DSİ personel alımında 26 avukat alımı yapılacak. Başvuru için 2020 KPSS puan türünden 70 ve üzeri almak gerekiyor. Adaylar 13 il için tercihlerde bulunabilecek olup başvurular 18 Temmuz 2022 tarihinde yapılacaktır. Online olarak kariyer kapısı üzerinden yapılacak alımlarda adaylar için son başvuru tarihi 28 Temmuz 2022 tarihi olarak duyuruldu.

AVUKAT ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /