Devlet Üniversitesi Lise Önlisans Lisans Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Resmi Gazete'de yayımlanan alım ilanına göre Sağlık Teknikeri, Hemşire, Destek ve Güvenlik Personeli gibi kadrolara toplamda 13 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Devlet Üniversitesi Lise Önlisans Lisans Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor

Devlet Üniversitesi Lise Önlisans Lisans Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor

Devlet Üniversitesi olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Resmi Gazete'de yayımlanan alım ilanına göre Sağlık Teknikeri, Hemşire, Destek ve Güvenlik Personeli gibi kadrolara toplamda 13 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Kadro dağılımı aşağıdaki gibidir

  • Sağlık Tekniker - 3 Kişi 
  • Hemşire - 1 Kişi 
  • Diğer Sağlık Personeli - 1 Kişi 
  • Destek Personeli - 5 Kişi
  • Güvenlik Personeli - 3 Kişi

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını 26 Mayıs - 9 Haziran 2022 tarihleri arasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Kütahya /Merkez adresine şahsen yapabileceklerdir. 

Başvuru şartları neler ? 

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

5- 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak.

6- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Personel Alımı ilanının detayları için TIKLAYIN