DAP KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesine 7 sözleşmeli personel alımı yapacak.

DAP KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı KPSS'siz sözleşmeli personel alımı yapıyor

Kamu kurumlarına personel alımları devam ederken, bir alım haberide Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'ndan geldi. Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesine 7 sözleşmeli personel alımı yapacak.  

Başvurular başlıyor 

Adaylar, müracaatlarını 02/01/2023 - 16/01/2023 tarihleri arasında ( saat 23:59:59’a kadar) e-Devlet üzerinde Doğu Anadolu Projesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecektir. Adayların şahsen, e-mail, posta, kargo ya da APS ile yapılan başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuru şartları neler ? 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak
  • En az dört yıllık olmak üzere Tablo 1’de belirtilen bölümlerden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak
  •  İlgili alan bölümünden mezun olduktan sonra özel sektörde ve/veya kamuda mesleği ile ilgili alanlarda en az 5 (beş) yıl (lisansüstü derece sahipleri için en az üç yıl) fiilen çalışmış olmak ve bunu belgelemek
  • Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinin en az birinden en az altmış puan (YDS 60) almış olmak veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) denkliği kabul edilen ulusal ve uluslararası geçerliliği bulunan sınavlardan bu puana denk puan almış olmak.

Kadro dağılımı

KPSS şartı aranmıyor 

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesine alınacak sözleşmeli personel alımına başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aranmayacak.