Bugün Duyuruldu! 278 Sözleşmeli Personel Alınacak (Mülakat Şartı Yok)

Hacettepe Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı ile ilgili detaylar netleşti. Başvuru tarihleri, başvuru şartları ve sözleşmeli personel alımına dair diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

Bugün Duyuruldu! 278 Sözleşmeli Personel Alınacak (Mülakat Şartı Yok)

Devlet Personel Başkanlığı ve Üniversitelerin resmi internet sayfasından yayımlanan sözleşmeli personel alım duyurusu büyük ilgi gördü.

Gazi Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü'nün sözleşmeli Personel alımı için beklenen duyurular art arda yayımlandı.

Gazi Üniversitesi 162 Sözleşmeli Personel İstihdam Edecek!

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü'nün resmi internet sayfasından, Resmi Gazete'den ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yayımlanan duyuruda alımla ilgili, "Üniversitemiz Hastanesi Başhekimliğinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) giderlerinin karşılanacağı bütçeye göre 158 adet özel bütçe ve 4 adet döner sermaye bütçesinden olmak üzere toplam 162 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır" ifadelerine yer verilirken, kontenjan dağılımı ve başvuru için  adaylarda aranan nitelikler aşağıdaki gibi oldu: 

Başvuruda bulunacak adayların KPSS'ye girmiş olması şart. Önlisans mezunları için 2016 KPSS puanları, Lisans mezunları için 2018 KPSS puanları e4sas alınacak. Başvurular 1 Ekim 2018 tarihine kadar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak. Başvuru esnasında talep edilen belgeler ve diğer detaylara aşağıdaki başvuru kılavuzu linkinden erişim mümkün.

Hacettepe Üniversitesi 116 Sözleşmeli Personel Alacak

Hacettepe Üniversitesi Personel alımıyla ilgili de detaylar belli oldu. Üniversiteden personel alımı ile ilgili yapılan bilgilendirmede, "Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete’de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastanelerinde görevlendirmek amacıyla Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara giderleri Özel Bütçe ve Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verildiği görülürken, Betorder alımların büyük çoğunluğunun hemşire unvanı için gerçekleştirileceğine vurgu yapıldı. Kontenjan dağılımı, KPSS puan türü ve aranılan nitelikler ise şu şekilde:

Başvuruda bulunacak adayların aranılan genel şartları dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvurularda lisans mezunları için 2018 KPSS, önlisans mezunları için 2016 KPSS puanları dikkate alınacak. Başvurular talep edilen belgelerle birlikte İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne şahsen yapılacağı öğrenilirken, işlemlerin 1 Ekim 2018 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. 

GAZİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA