BTK Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

BTK kamu personeli alımı için başvurular bugün başladı. 47 personel alımı için başvuru detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

BTK Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kamu personeli alımı başvuruları başladı.

BTK tarafından geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda, önceki alımda doldurulamayan kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanda Bilişim Uzman Yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere toplamda 47 adet personel alımı yapılacağına yer verildi.

KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI

Yayımlanan ilanda 10 uzman yardımcısı alımı için mezuniyet şartı şu şekilde;

Sosyal bilimler alanında, en az dört yıllık lisans öğrenimi veren fakülte ve yüksek okulların; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri mezunlarından ya da belirtilen bölümlerden mezun olmamakla birlikte sayılan alanlarda yüksek lisans veya doktora yapmış olanlardan,

12 uzman yardımcısı kadrosu için mezuniyet şartı:

Hukuk alanında, hukuk fakültesi mezunlarından,

25 uzman yardımcısı alımı mezuniyet şarı:

Mühendislik alanında, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon, endüstri, bilgisayar mühendisliği fakülteleri veya bölümleri mezunlarından ya da belirtilen bölümlerden mezun olmamakla birlikte sayılan alanlarda yüksek lisans veya doktora yapmış olanlardan.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Yayımlanan ilanda adaylarda aranan başvuru genel şartları şu şekilde;

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak
  • 01/01/1983 ve sonraki tarihlerde doğmuş olmak,
  • 2017 ve 2018 yılında A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS), Sosyal bilimler alanında, KPSSP3 veya KPSSP48, Hukuk alanında, KPSSP3 veya KPSSP4, Mühendislik alanında, KPSSP2 veya KPSSP3 puan türlerinin birinden en az 70 puan almış olmak.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Yayımlanan ilana başvurular bugün başladı ve 23 Kasım tarihine kadar devam edecek. Adaylar kariyer.btk.gov.tr adresinde yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurması ile yapılacak. Başvuru formunu doldurun ve kuruma elektronik ortamda gönderin ve çıktısını alarak aşağıdaki evraklarla birlikte başvurunuzu Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta ile yapın.

  • Başvuru formunun bilgisayar çıktısının imzalı ve fotoğraflı sureti,
  • Yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği,
  • KPSS sonuç belgesi.

SINAV AŞAMALARI

YENİ KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN, TÜM MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

kAMUBULTENİ.COM  | ANKARA