Aile Bakanlığı 1805 Sözleşmeli Personel Alımı Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına 1805 personel alımı için tercih kılavuzu yayımlandı. İşte kadro dağılımı ve başvuru detayları.

Aile Bakanlığı 1805 Sözleşmeli Personel Alımı Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından lise ve ön lisans mezunu 1805 sözleşmeli personel için tercih kılavuzu yayımlandı. Adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecek olup başvurular ÖSYM tarafından alınmaya başlandı.

Başvuru tarihleri

Adaylar başvurularını 4 Mart 2022 saat 10.00 itibariyle yapmaya başlayabilir. Son başvuru tarihi ise 10 Mart 2022 saat 23.59’da sona erecektir. Adaylar başvurularını ÖSYM üzerinden yapacaktır.

KPSS Şartı Var Mı?

KPSS-2022/4 tercih işlemleri için adaylar başvurularını yaparken KPSS puanlarıyla başvuru yapabilecektir. Lise mezunları 2020 KPSS P94 puanıyla, ön lisans mezunları ise 2020 KPSS P93 puanıyla başvuruları yapabilecektir.

Hangi Kadrolara Kaç Alım Yapılacak

Lise Mezunları İçin 1042 personel

  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 153 Personel
  • Destek personeli (çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı, hasta ve yaşlı bakıcısı,şoför) 855 personel
  • Teknisyen: 34 Personel

Ön Lisans Mezunları İçin 753 personel

  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi:148 Personel
  • Destek Personeli (çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı, hasta ve yaşlı bakıcısı, temizlik personeli) 605 personel

Tercih Ücreti Ne Kadar, Nereye Yatırılacak

Adaylar tercih ücreti için 30 TL yatıracaktır. Ödeme yerleri olarak Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); İş Bankası’nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı; Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) kullanılacak.

Başvuru Genel Bilgiler İçin: TIKLAYIN

Ortaöğretim Lise Mezunu Kadro Dağılımı İçin: TIKLAYIN

Ön Lisans Mezunu Kadro Dağılımı İçin: TIKLAYIN

Aranan Nitelikler İçin: TIKLAYIN

Başvuru Yapmak İçin: TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /