Adli Tıp Kurumu En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı (Hizmetli, Şoför ve Sağlık Personeli)

Son dakika haberi: Adli Tıp Kurumu en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolara yapılan personel alımında başvuru detayları, şartları ve tarihi haberimizde.

Adli Tıp Kurumu En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı (Hizmetli, Şoför ve Sağlık Personeli)

Son dakika haberi: Adli Tıp Kurumu personel alımı ilanı yayımladı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafındna yayımlanan ilanda 71 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”a göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca yapılacak kamu personeli alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son başvuru günü olan 5 Nisan 2019 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. ( 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak
  • 2018 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecektir.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlana başvurular 25 Mart günü başlayacak ve 5 Nisan tarihine kadar devam edecek. Başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru ekranı açıldığı anda kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle başvuru ekranından haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN