762 Kamu Personeli Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Kamu personeli olmak isteyen adaylar için bu üç kurumda 762 personel alımı için son şanslar. Başvurular sona eriyor.

762 Kamu Personeli Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlı ve Amasya Üniversitesi personel alımı için sona gelindi. Başvuru yapabilmek için tüm kurumlarda KPSS şartı bulunuyor. ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar bulunuyor. Üç kurum içinde başvurular 11 Nisan 2022 bugün sona eriyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Bakanlık tarafından toplamda 465 kütüphaneci alımı yapılacak. Başvuru yapabilmek için lisans mezunu olmak gerekiyor. Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren; bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik, dokümantasyon ve enformasyon programlarının herhangi birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını KPSS P3 puan türüyle yapacaktır ve başvuru yapabilmek için en az 70 puan almak gerekiyor.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

Diyanet İşleri Başkanlığı

Başkanlık tarafından duyurulan ve 28 Martta başlayan başvurularda 265 sözleşmeli vaiz alımı yapılacak. Başvuru yapabilmek için dört yıllık dini yükseköğretim mezunu olmak gerekiyor. Adaylar başvurularını KPSS P124 puanlarıyla yapabilecektir.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

Amasya Üniversitesi

Üniversite tarafından farklı kadrolarda 47 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Başvurularda en az ortaöğretim mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar bulunuyor. mühendis, büro personeli, destek personeli ve koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /