4 Belediye 58 Zabıta Memuru Alımı İlan Etti

Belediyeler tarafından alınacak zabıta memurları alımı devam ediyor. Son olarak 4 belediye 58 zabıta memuru alımı için ilana çıktı. O iller ve kadro sayıları haberimizde.

4 Belediye 58 Zabıta Memuru Alımı İlan Etti

Zabıta Memuru olmak için personel alımlarına bakan adaylar için yeni ilanlar yayımlandı.

4 farklı belediye toplamda farklı şartlara haiz 58 zabıta memuru alımı yapacak. Alım yapacak belediyeler;

  • İstanbul Üsküdar Belediyesi
  • Giresun Aydındere Belediyesi
  • Bartın Kurucaşile Belediyesi
  • Çanakkale Belediyesi

Alınacak zabıta memuru kadroları için ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir.

KPSS Şartı Var mı?

Alınacak tüm Zabıta Memuru kadrosu için KPSS Şartı aranmaktadır. En düşük KPSS puanı 60 olarak belirlendi.

İşte o belediyeler ve bazı özel şartlar

İstanbul Üsküdar Belediyesi

  • 40 adet Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olan; En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan personel alınacaktır. KPSS P94 puan türünden en az 60 ve üzeri almak gerekiyor.
  • 1 elektrikelektronik mühendisliği, 4 inşaat mühendisliği, 2 mimarlık, 1 iç mimarlık, 1 jeoloji mühendisliği ve 1 bilgisayar mühendisliği mezunu 10 lisans mezunu zabıta memuru alınacaktır. Başvuranların B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. KPSS P3 puan türünden en az 60 ve üzeri almak gerekiyor.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Çanakkale Belediyesi

  • 3 adet Yerel Yönetimler, İşletme / İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, İktisat, Kamu Yönetimi, Spor Bilimleri Lisans programlarının birinden mezun olan. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olan zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS P3 puan türünden en az 60 ve üzeri almak gerekiyor.
  • 3 adet Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler Önlisans programlarının birinden mezun olan. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olan zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS P3 puan türünden en az 60 ve üzeri almak gerekiyor.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Bartın Kurucaşile Belediyesi

  • 1 adet Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olan, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS P3 puan türünden en az 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN

Giresun Aydındere Belediyesi

  • 1 adet Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olan, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS P3 puan türünden en az 80 ve üzeri almak gerekiyor.

Başvuru Detayları İçin: TIKLAYIN