3700 TL Maaşla Yeni İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapılacak

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda , lise mezunu adaylar arasından 3 infaz koruma memuru alımı yapılacağına yer verildi. Adalet Bakanlığı ATK tarafından yayımlanan ilanın detayları ve başvuru tarihleri haberimizde.

3700 TL Maaşla Yeni İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapılacak

Adli Tıp Kurumu 'na lise mezunu infaz koruma memuru alınacak.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Geçtiğimiz gün yayımlanan 2019-2 kamu personeli alımı ilanında  lise mezunu adaylar arasından farklıu kadrolara kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Biz de bu haberimizde İnfaz Koruma Memuru alımı başvuru detaylarına , başvuru şartlarına ve başvuru tarihlerine haberimizde yer verdik.

ALIM YAPILAN ŞEHİR

Adli Tıp Kurumu , infaz koruma memuru alımında adayları İstanbul 'da Taşra Teşkilatı bünyesinde istihdam edecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İnfaz Koruma memuru kadrosuna başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son başvuru günü olan 06 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı (KPSS-2018) yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu .).
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • 2018 KPSS 'den en az 70 almış olmak,
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak
  • Cinsiyeti kadın olmak
  • Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.
  • 160 cm. 'den kısa boylu olmamak
  • Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83'ten fazla, 70- 17=53'ten az olmaması gerekmektedir.)

İLANA BAŞVURACAKLAR VE SON İKM ALIMINA BAŞVURANLAR BU SAYFADA

Adli Tıp İKM alımına başvuracak ve son İKM alımına başvuran adaylar bu sayfada >> TIKLA-KATIL

BAŞVURU TARİHİ

Adli Tıp kurumu infaz koruma memuru alımına başvurular internet üzerinden alınacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada başvuruların internet üzerinden 26 Ağustos 2019  ile 06 Eylül 2019 tarihleri arasında alınacak. 

İlana başvuru sırasında adaylar sisteme  fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesi yükleyecek ve başvurularını bu şekilde yapacak.

İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonuna başvurup, puan sıralaması sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların boy-kilo ölçümleri mülakat tarihinde yapılacaktır. Gerekli boy-kilo şartını sağlayamayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN