3 Kamu Kuruma 87 sözleşmeli Personel Başvuruları Sona Eriyor

3 kamu kurumu tarafından istihdam edilecek 87 kamu personeli için başvurular bugün ve yarın sona erecek.

3 Kamu Kuruma 87 sözleşmeli Personel Başvuruları Sona Eriyor

Sermaye Piyasası Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Düzce Üniversitesi toplamda 87 personel alımı yapacaktır. Sermaye Piyasası Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başvurularından son gün 1 Şubat (bugün), Düzce Üniversitesi başvurularında son gün 2 Şubat (yarın) olarak açıklandı.

Sermaye Piyasası Kurulu

Toplamda 29 personel alımı yapacak. Alınacak personellerin 17 si Memur, Teknik Hizmetler sınıfında bulunan 2 Teknisyen ile Yardımcı Hizmetler sınıfında bulunan 2 Aşçı ve 8 Hizmetli kadrosuna istihdamı yapılacaktır. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunlarını yönelik alımlar mevcut.

Sınav başvuruları 17.01.2022 - 01.02.2022 tarihleri arasında Kurulun resmi internet adresinden (www.spk.gov.tr) ulaşılabilecek "Başvuru Formu”nun çevrimiçi olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır. Adaylar sadece bir sınav için başvuruda bulunabilecek olup, birden fazla sınava başvuran adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru Şartları İçin: TIKLAYIN

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bakanlık bünyesinde Avrupa Birliği (AB) Uzman Yardımcısı kadrosuna 10 adet kamu personeli alımı yapılacaktır. 1 Çevre Mühendisliği, 1 Endüstri Mühendisliği, 2 Hukuk, 2 İktisat, 2 İşletme, 2 Uluslararası İlişkiler mezunu personel alımı yapılacaktır.

Başvurular, sadece e-Devlet – Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak ve 17 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayıp 01 Şubat 2022 Salı günü saat 23.59’da sona erecektir. Adaylar söz konusu bölümlerden yalnızca birisi için başvuruda bulunabilir.

Düzce Üniversitesi

Üniversite Bünyesinde istihdam edilecek 48 personel alımı yapılacaktır. 3 Büro Personeli, 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 18 Destek personeli, 9 Hemşire, 2 Sağlık Teknikeri ve 2 Diğer Sağlık Personeli kadrosuna alım yapılacaktır.

-Başvuracak adayların; ilanın Resmî Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar), Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Konuralp Yerleşkesi Yörük Mah. Merkez/Düzce (81620) adresine posta yolu ile müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Her aday sadece bir pozisyona başvurabilir.

Son Başvuru Tarihi 2 Şubat

Başvuru Şartları İçin: TIKLAYIN