11-19 Bin Brüt Maaşla Personel Alınacak! Başvurular 27 Aralık'ta Sona Eriyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne 11-19 Bin Brüt maaşla sözleşmeli kamu personeli alımı için 16 Aralık'ta başlayan başvuru işlemleri 27 Aralık'a kadar devam edecek. Pilot, Havacılık Sertifikasyon Uzmanı ve Havacılık Simülatör Uzmanı unvanları için gerçekleşecek alıma dair detaylar ve daha fazlası bu haberimizde.

11-19 Bin Brüt Maaşla Personel Alınacak! Başvurular 27 Aralık'ta Sona Eriyor

11-19 Bin Brüt Maaşla Personel Alınacak! Başvurular 27 Aralık'ta Sona Eriyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne 11-19 Bin Brüt maaşla sözleşmeli kamu personeli alımı için 16 Aralık'ta başlayan başvuru işlemleri 27 Aralık 2019 tarihi itibariyle sonlanacak. Başvuru sürecine dair yapılan resmi duyuruda, "Adaylar, Genel Müdürlüğümüzün İnternet adresinde ( www.shgm.gov.tr ) yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 16 / 12 /2019 – 27 / 12 / 2019 tarihleri arasında başvuru yapabilirler." denildi.

İLKOKUL, LİSE , ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ HABERLERİNE ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN TIKLAYIN.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne Pilot, Havacılık Sertifikasyon Uzmanı ve Havacılık Simülatör Uzmanı unvanlarında personel alımı yapılacağına dair resmi duyuru geçtiğimiz günlerde yayımlanmış, personel alımına dair , "Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Pilot, Havacılık Sertifikasyon Uzmanı ve Havacılık Simülatör Uzmanı pozisyonlarına personel alınacaktır." denilmişti. Başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği vurgulanırken, başvuru yapacak adaylarda aranacak nitelikler aşağıdaki gibi olmuştu: 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alımı için başvuru sırasında adaylardan T.C. kimlik numarası, diploma ya da mezuniyet belgesi, adli sicil beyanı, görevini yapmasına engel sağlık sorunu olmadığına dair beyan, alınan eğitimlere dair sertifika örnekleri talep edilebilecek. Adaylar başvuru formuna http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ adresinden erişim sağlayabilecekler.

BAŞVURU DEĞERLENDİRME SÜRECİ

Başvuru değerlendirme sürecine dair resmi duyuruda, "Pilot, Havacılık Simülatör ve Havacılık Sertifikasyon Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylara sözlü sınav yapılmak suretiyle alım yapılacaktır. Sözlü sınav tarihleri ve nihai sonuç Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir." ifadeleri yer aldı.