TCDD 102 İşçi Alımında Yeni Duyuru Geldi Başvuru Sonuçları Açıklandı Sonuç Sorgulama Ekranı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 82 makinist, 16 eski hükümlü ve 4 engelli personel hakkında duyuru yayımladı.

TCDD 102 İşçi Alımında Yeni Duyuru Geldi Başvuru Sonuçları Açıklandı Sonuç Sorgulama Ekranı

TCDD bünyesinde istihdam edilecek bu personellerin evrak teslim süreci tamamlandı ve sınav girmeye hak kazananların isimleri ve sınav tarihleri açıklandı.

Eski hükümlü ve engelli kadrosundan sınava girmeye hak kazanan adayların sınav tarihi 29 Kasım 2022 saat 09.00 olarak duyuruldu.

Makinist kadrosundan sınava girmeye hak kazanan adayların sınav tarihi 29 Kasım 2022 saat 14.00 olarak duyuruldu.

Sınav Yeri

Tüm sınavlar TCDD TAŞIMACILIK AŞ Genel Müdürlüğü Konferans salonunda yapılacaktır. Adayların belirtilen saatlerde konferans salonunda bulunmaları gerekmektedir. (Adres: TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Hacıbayram Mahallesi, Hipodrom Caddesi No:3 Altındağ/ANKARA- Ankara Tren Garı Yanı)

Sınav Giriş Belgesi

Adaylar kimlik kontrolü yapılarak sözlü sınava alınacağından, adayların yanlarında kimliklerini bulundurmaları gerekmektedir. Makinist adayları TREN MAKİNİSTİ EHLİYETLERİNİ ibraz ederek sınava alınacaktır.

NOT: Sözlü sınava girmeye hak kazanamayan adaylar en geç 23.11.2022 tarihine kadar kurumumuza başvurarak itiraz edebilirler. Sözlü sınav listesinde DEĞİŞİKLİK OLMASI HALİNDE 24.11.2022 tarihinde sözlü sınav listesi yeniden yayınlanacaktır.

ESKİ HÜKÜMLÜ VE ENGELLİ KADROSUNDAN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLAR VE SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYIN

MAKİNİST KADROSUNDAN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLAR VE SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /