Şeker Fabrikaları Kura Sonucu Açıklandı (İşkur İşçi Alımı Liste)

Şeker Fabrikaları 1500 işçi alımında kura çekimi sonucu açıklandı. Açıklanan kura sonucuna baktığımızda bazı kadrolara yeterli başvuru olmadığına yer verildi. İşte kura sonucu.

Şeker Fabrikaları Kura Sonucu Açıklandı (İşkur İşçi Alımı Liste)

Şeker Fabrikaları işçi alımı kura sonucu açıklaması.

Şeker Fabrikaları 1500 işçi alımında kura çekimi geçtiğimiz 21 Ocak 2020 günü yapıldı. Yapılan kura çekiminin sonucu bugün açıklandı. 

İşte Şeker Fabrikası kura sonuç duyurusu:

Şirketimizin çeşitli pozisyonlardaki eleman ihtiyacını karşılamak üzere 31.12.2019 tarih ve 06.01.2020 tarihleri arasında İş-Kur kanalıyla açmış olduğu iş ilanlarına başvurular tamamlanmıştır. KPSS puanı ile başvurular, Yönetmelik gereği öncelikli listede yer alan adaylar ve açık iş ilanının 4(dört) katından az başvuruda bulunan adaylar, dışındaki başvurular için 21.01.2020 Salı Günü Noter huzurunda dijital kura işlemi gerçekleştirilmiştir.

Buna göre;

1 No'lu listede - Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda asıl ve yedek sıralamaya giren adaylar fabrika ve başvuru pozisyonlarına göre,

2 No'lu listede İş-Kur'a başvuran ve ilgili Yönetmelik gereği Öncelik listesinde yer alan adaylara ait listeler fabrika ve pozisyonlarına göre,

3 No'lu listede başvuruda bulunduğu fabrika ve pozisyonda yeterli başvuran olmaması nedeniyle Noter kurasına tabi tutulmayan adayların listeleri web sitemizde yayınlanmıştır.

Listede yer alan asıl adayların evrakları 27.01.2020 tarihi akşamına kadar iş başvurusunda bulundukları Fabrika Müdürlüklerince teslim alınacaktır.

Belge kontrolünde, talep şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek, yanıltıcı belge, eksik/yanlış beyan veya herhangi bir sorun çıkması halinde ilgili sınava alınmayacaktır. İlgililere ilanen duyurulur.

1. liste için TIKLAYIN

1. liste için TIKLAYIN

1. liste için TIKLAYIN

Sonucunuzu aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Kadın-erkek diğer adaylar bu sayfada:  TIKLA KATIL