POMEM 3. Yedek Duyurusu Yayımlandı: Bu Sefer Sayı Açıklandı

Polis Akademisi resmi sayfası üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda POMEM 3. yedek aday yerleştirmesine yer verildi.

POMEM 3. Yedek Duyurusu Yayımlandı: Bu Sefer Sayı Açıklandı

26. dönem POMEM 3. yedek duyurusu yayımlandı.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 3. yedek yerleştirmeye yer verildi. Duyuruya baktığımızda 91 yedein daha polis olmaları için çağrıldığı görüldü. lisans mezunu 70 , ön lisans mezunu 21 erkek yedek aday eğitime katılmaya hak kazandı. Polis Akademisi resmi duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

26. Dönem POMEM 3. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 26. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu (70) erkek, ön lisans mezunu (21) erkek adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. 

     Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

     26. Dönem polis meslek eğitimi için yedek aday planlamaları 3. yedek planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.

     Tüm adaylara ilanen duyurulur.

     SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

POMEM 2. yedek duyurusunda kaç yedek adayın çağrıldığı açıklanmamıştı. 3. dönem POMEM'de bu sayı belirtildi. 

POMEM KPSS şartı kaç olmalı? Ankete katılmak için TIKLAYIN