Polis Akademisi'nden POMEM Polis Alımı Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafında art arda duyurular yayımladı. Yayımlanan duyurular, polis alımı hakkında son bilgiler yazımızda.

Polis Akademisi'nden POMEM Polis Alımı Duyurusu

Son dakika : Polis Akademisi 'nden POMEM polis alımı duyurusu: Eğitim yerleri belli oldu.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden iki son dakika açıklaması yapıldı. Yayımlanan duyurularda , 26. dönem POMEM polis alımını kazanan adayların teslim edeceği evraklara ve eğitim yerlerine yer verildi. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

Akademi tarafından yayımlanan iki duyuru şu şekilde:

26. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI PLANLAMA SONUÇLARI

26.Dönem POMEM Giriş Sınavı planlama sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 
Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.
Tüm adaylara ilanen duyurulur.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

26.Dönem Sınavını Asil Olarak Kazanmış Olup Askerde Olan Adayların Dikkatine

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Başkanlığımıza, askerlik görevini yapmakta iken Polis Eğitim ve Öğretim kurumunun sınavlarını kazanan adayların 1111 Sayılı Askerlik Kanununa göre geçici terhis işlemlerinin yapılmasının mümkün olmadığı bildirilmiştir.
26. Dönem POMEM sınavını asıl olarak kazanan adaylardan, intibak eğitiminin başlayacağı 06.10.2020 tarihi itibariyle askerlik görevine devam edecek olan adayların ekteki dilekçeyi eksiksiz şekilde doldurarak 06.10.2020 tarihine kadar askerlik yaptığı birimden Polis Akademisi Başkanlığımıza üst yazı aracılığıyla göndermeleri gerekmektedir. 
Dilekçeyi gönderen adayların POMEM Müdürlüklerine planlamaları terhislerine müteakip yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında dilekçe göndermeyen adaylar, adaylık haklarından feragat etmiş sayılacaktır. 
Adayların bundan sonraki gelişmeleri www.pa.edu.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir.

Dilikceyi indirmek için tıklayın

YENİ POLİS ALIMI NE ZAMAN?

27. dönem POMEM polis alımının yapılması, eksiklerin belirlenmesi ve ilan hazırlıklarının yapılması için 26. dönem POMEM 'lerin eğtime başlaması bekleniyordu. 26. dönem POMEM 'ler 1 Ekim tarihi itibarıyla eğitime başlıyor. Eğitimin başlamasının ardıjndan yeni dönem POMEM polis alımı için planlama yapılacak.

Yeni POMEM polis alımının Yeni yılda yapılması bekleniyor. 

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN