Mülakat Tarihi Belli Oldu: Bahçelievler Belediyesi Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı?

Bahçelievler Belediyesi memur alımı başvuru sonuçları için geri sayımda sona gelindi. Mülakat tarihleri 29 Mart olarak açıklandı. Haftaya Pazartesi başlayacak mülakatlar için sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor. Detaylar yazımızda.

Mülakat Tarihi Belli Oldu: Bahçelievler Belediyesi Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı?

Bahçelievler Belediyesi memur alımı sonuçları bekleniyor.

Bahçelievler Belediyesi tarafındna geçen haftalarda yayımlanan duyurularda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verilmişti. 

DUYURU

Sonuçların açıklanmasına dair ilan metninde yayımlanan duyuru şu şekildeydi:

a)    Belediyemiz tarafından adayların T.C. Kimlik Numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol etmek suretiyle KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacaktır.
b)    Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylar da sınava çağrılacaktır.
c)    Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyemizin www.bahcelievler.bel.tr resmi internet sayfasında ilan edilecektir.
d)    Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu Sınav Giriş Belgelerinewww.bahcelievler.bel.trresmi internet adresinden erişebilecektir. Ayrıca; Sınav Giriş Belgeleri sınava girmeye hak kazanan adaylara başvuru formunun iletişim bilgileri bölümünde belirtilmiş olduğu adrese gönderilecektir. Başvuru formunda belirtilmiş olan adres tebligat adresi olup, hatalı adres bildirimleri başvuranın sorumluluğundadır. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir.
e)    Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Sonuçların bu hafta açıklanması ve mülakata gireceklerin belli olması bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanını yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

MÜLAKAT TARİHLERİ AÇIKLANDI

Belediye henüz mülakata gireceklerin listesini ve KPSS taban puanlarını açıklamadı ama mülakat tarihlerini şu şekilde duyurdu:

Diğer Memur alımı için;29.03.2021 tarihinde Saat:11.00’da başlamak üzere, Bahçelievler Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası Nurettin Topçu Kültür Merkezi Şirinevler Mahallesi Barbaros Cad. No:9 Bahçelievler/İSTANBUL adresinde sözlü sınav yapılacaktır.Sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günlerde devam edilecektir.
Zabıta Memuru alımı için; 05.04.2021tarihinde Saat:11.00’da başlamak üzere, Bahçelievler Belediyesi Teknik Hizmetler Binası, Cemil Meriç Kültür Merkezi Çobançeşme Mahallesi Sanayi Cad. No:48 Yenibosna/Bahçelievler/İSTANBUL adresinde sözlü sınav ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günlerde devam edilecektir.
    
Sınav Konuları:
Sözlü sınav;
•    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
•    Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,
•    657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,
•    Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat, konuları ile
Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

Zabıta Memuru için uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.