MSB İşçi Alımı Kura Çekimi Tamamlandı-Listeler Bekleniyor

Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden alındı. Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar kura çekimini bekliyordu. Kura çekimi önceki gün tamamlandı ve sonuçlar beklenmeye başladı.

MSB İşçi Alımı Kura Çekimi Tamamlandı-Listeler Bekleniyor

MSB kura çekimi tamamlandı. Sonuçlar bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımında kura çekimi önceki gün yapıldı. Saat 10.30 'da başlayan kura çekimi öğleden sonra sona erdi. Kura çekiminde 1072 işçi alımında sözlü mülakata girmeye hak kazananların listesi belirlendi. 

KURA YERİ

Kura, Milli Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA) adresinde 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü yapıldı.

KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI

Önceki gün kura çekimi tamamlandı ve sözlü mülakata girmeye hak kazananların listesi belirlendi. 

SONUÇLAR BEKLENİYOR

Milli Savunma Bakanlığı 2020 yılı sürekli işçi alımında kura sonuçlarının önceki gün açıklanması bekleniyordu. Ancak sonuçlar hala açıklanmadı. Sonuçların bugün gün içinde erişime açılması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında kamubulteni.com olarak takipçilerimizi bilgilendireceğiz. Haberdar olmak için takipte kalın.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

SÖZLÜ MÜLAKAT OLACAK

Kurada alınacak personel sayısının 4 katı kadar aday belirlenecek ve bu adaylar sözlü mülakata alınacak. Bunun yanı sıra alınacak sayının 4 katı kadar aday da yedek olarak seçilecek.

MSB duyurusu şu şekilde:

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları idarece sonlandırılacaktır.

Belge kontrolünü ve teslimini müteakip sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait liste Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde olup, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü/uygulamalı sınav, adayların başvurdukları meslek koluna ilişkin mesleki bilgi ve beceriler ile yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik olarak yapılacaktır. 

Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir. Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınav sonucu Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Sınav sonucunun bildirilmesi için adaylara ayrıca başka bir tebligat yapılmayacaktır.