Ceza ve Tevkifevleri CTE İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürülüğü bir son dakika açıklaması yaptı ve 58 işçi alımı sonuç sorgulama ekranının açıldığını duyurdu.

Ceza ve Tevkifevleri CTE İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

CTE işçi alımı kura sonuçları listesi yayımlandı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada , cezaevlerinde çalıştırmak üzere yapılan 58 işçi alımının sonuçlarının açıklandığına yer verildi. sonuç duyurusu şu şekilde:

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İzmir/Menemen R Tipi ve Elazığ R Tipi Ceza İnfaz Kurumları ile Ankara, Denizli, İstanbul ve Kahramanmaraş Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Eğitim Merkezleri’nde istihdam edilmek üzere; 4857 sayılı İş Kanunu ile bu Kanun’a dayanılarak çıkartılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde,  temizlik görevlisi unvanında istihdam edilecek sürekli işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 04.03.2021-08.03.2021 tarihleri arasında alınmıştır. Alınan başvurular kapsamında asil ve yedek adayların belirlenmesi için (4 katı asil ve 4 katı yedek)  17.03.2021 tarihinde Altındağ 5. Noterlik huzurunda Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda saat 10.30’da başlatılan kura töreni sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan asil ve yedek adaylar belirlenmiştir. Kura çekimi youtube üzerinden (https://www.youtube.com/watch?v=Z2vyW3u7OiM) canlı olarak yayımlanmıştır.

Kura çekimi ile açık iş sayısının 4 (dört) katı aday asil ve 4 (dört) katı aday yedek olarak belirlenmiştir. Kura sonucu aşağıda yer alan sonuç sorgulama ekranından öğrenilebilecek olup, asil ve yedek olarak kazanan adayların başvuru yaptığı İl Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı’nın (Ankara, Denizli, Elazığ, İstanbul/Bakırköy, Kahramanmaraş ve İzmir) internet adresini takip etmeleri gerekmektedir.

 Kura sonucu asil ve yedek olarak belirlenen adayları tebrik eder başarılar dileriz."

SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sonuçlar aşağıdaki sayfadan sorgulanabilecek.

https://cte.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/58-surekli-isci-kura-sonuclari17032021041910

Linke tıklayın. Açılan sayfada aşağı inerek kimlik numaranız, doğum tarihiniz ve güvenlik kodunu yazıp sorgula linkine tıklayın.

Bu sonuç CTE 58 işçi alımı sonucudur. Adalet Bakanlığı sonucu için TIKLAYIN