Bekçi Alımı Sözlü Mülakat Sonucu İçin Tarih Belli Oldu İddiası

EGM 2019 yılı bekçi alımında sözlü mülakat sonuçları için geri sayım devam ediyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte son iddialar.

Bekçi Alımı Sözlü Mülakat Sonucu İçin Tarih Belli Oldu İddiası

Bekçilik mülakat sonuçları hakkında iddia.

Polis Akademisi Başkanlığı 8 bin 242 bekçi alımında sözlü mülakatlar geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Sözlü mülakat sonuçları için geri sayım devam ederken adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Mülakatlar hangi sayfada açıklanacak? İşte detaylar.

8242 BEKÇİ ALIMI

2019/1 ve 2019/2 kapsamında 81 şehre ve İstanbul ile Ankara 'daki köylere de bekçi alımı yapılıyor. Mülakat sonuçlarına göre 8 bin 242 bekçi adayı  eğtiime alınacak. 

SONUÇ DUYURUSU

Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda bekçilik sözlü mülakat sonuçlarının 27 Aralık 2019 Cuma günü açıklanacağı bildirildi. Kamu Bülteni İnstagram adresimize ise art arda gelen mesajlarda , bu iddiaların doğru olup olmadığını, mülakat sonuçları için tarihin belli olup olmadığını sordu. Siz de soru ve görüşlerinizi iletmek için İnstagram sayfamıza katılın >> TIKLA TAKİP ET

Sözlü mülakat sonuçları için tarih henüz belli değil. Ancak sonuçların yarın açıklanma gibi bir ihtimali var. Bekleyip göreceğiz.

Süleyman Soylu geçtiğimiz 7 Aralık günü yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN