Anadolu Üniversitesi Duyurdu: JSPS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi sınav sayfasından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli Sınavı(JSPS) giriş yerlerinin belli olduğuna yer verildi.

Anadolu Üniversitesi Duyurdu: JSPS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi 'nden son dakika duyurusu.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 18 Ekim 2020 tarihinde yapılacak Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli Sınavı 'nın giriş yerlerinin belli olduğuna yer verildi. Yayımlanan resmi duyuruya baktığımızda , sınava girecek adayların bugünden itibaren 16 Ekim tarihine kadar giriş yerlerini çıkarmaları ve yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 

Üniversite 'nin sınav modülü üzerinden yayımlanan sınav giriş yerleri duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"12.10.2020
18 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli Sınavı(JSPS) giriş belgeleri yayımlanmıştır. Sınav giriş belgelerine 12 Ekim - 16 Ekim 2020 tarihleri arasında sisteme giriş yapılarak erişilebilir."

GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli Sınavı giriş belgesi çıkarmak için https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ sayfasına gitmeniz gerekmektedir. Bu sayfaya gittikten sonra soldaki giriş kısmından bilgilerinizi yazın ve giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra belgenizi indirebilir, çıktısını alabilirsiniz.