Adalet Bakanlığı Hakim Savcı Alımı Sözlü Mülakat Tarihleri Açıklandı

Adalet Bakanlığı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada hakim savcı alımı mülakat tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

Adalet Bakanlığı Hakim Savcı Alımı Sözlü Mülakat Tarihleri Açıklandı

Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı mülakat tarihleri açıklandı.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada hakim savcı alımı sözlü mülakat tarihlerinin belli olduğuna yer verildi. 

Duyurular şu şekilde:

"21-22 Kasım 2020 Tarihlerinde ÖSYM Tarafından Yapılan Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavında Başarılı Olan Adayların Mülakat Tarihlerine İlişkin DUYURU
21-22 Kasım 2020 Tarihlerinde ÖSYM Tarafından Yapılan Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavında Başarılı Olan Adaylar Mülakat Tarihlerine Aşağıdaki Sorgu Ekranından Ulaşabilirler.

21-22 Kasım 2020 Tarihlerinde ÖSYM Tarafından Yapılan İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavında Başarılı Olan Adayların Mülakat Tarihlerine İlişkin DUYURU
21-22 Kasım 2020 Tarihlerinde ÖSYM Tarafından Yapılan İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavında Başarılı Olan Adaylar Mülakat Tarihlerine Aşağıdaki Sorgu Ekranından Ulaşabilirler.

21-22 Kasım 2020 Tarihlerinde ÖSYM Tarafından Yapılan Avukatlık Mesleğinden Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavında Başarılı Olan Adayların Mülakat Tarihlerine İlişkin DUYURU
21-22 Kasım 2020 Tarihlerinde ÖSYM Tarafından Yapılan Avukatlık Mesleğinden Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavında Başarılı Olan Adaylar Mülakat Tarihlerine Aşağıdaki Sorgu Ekranından Ulaşabilirler."

Sonuç sayfası: 

https://pgm.adalet.gov.tr/