720 Kişi Polis Olacak: Polis Akademisi'nden POMEM Duyurusu (Yeni Polis Alımı Ne Zaman?)

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 720 kişiye daha polis olma yolu açıldığına yer verildi.

720 Kişi Polis Olacak: Polis Akademisi'nden POMEM Duyurusu (Yeni Polis Alımı Ne Zaman?)

Son dakika haberi: POMEM yedek duyurusu geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 26. dönem POMEM 1. yedek aday duyurusuna yer verildi. 

720 KİŞİ POLİS OLMAYA HAK KAZANDI

Yayımlanan POMEM yedek duyurusunda toplamda 720 yedek adayın eğitime çağrıldığına yer veridi. 

İşte resmi duyuru

"26. Dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 26. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu (572) erkek, ön lisans mezunu (132) erkek, lisans mezunu (16) kadın, ön lisans mezunu (8) kadın adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. 

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir. 

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ DÖNEM POMEM ALIMI NE ZAMAN?

26. dönem POMEM 'lerin eğitime başlamasının ardındna gözler, yeni dönem POMEM polis alımına çevrildi. 27. dönem POMEM polis alımının 2021 yılının ilk dönemlerinde yapılması bekleniyor. İlan

POMEM polis alımında KPSS şartı geçtiğimiz dönem ön lisans mezunları için değişmişti. 70 olan ön lisans KPSS şartı 65 'e düşürüldü. Lisans mezunları için 60 KPSS puanı isteniyor.  Sizce kaç olmalı mı? Yorum kısmı aşağıda.

POMEM POLİS ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN