25 ve 26. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

25 ve 26 'ıncı dönem POMEM PÖH Alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

25 ve 26. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

25 ve 26. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı 25. dönem POMEM kapsamında 500 kadın özel harekat polisi, 26. dönem POMEM kapsamında ise 7 bin polis memuru alımı yapacak.

Toplamda 7 bin 500 polis alımı için seçim aşamları 2019 yılında sona erdi. Seçim aşamalarının sona ermesinin ardından sıra sonuçların açıklanmasına geldi. Sözlü mülakat sonucuna göre adaylar eğitime alınacak.

PUANLAMA

POMEM polis ve özel harekat polisi alımında puanlama şu şekilde oluyor:

Yazılı sınavın yüzde 25 'i,

Spor sınav sonucunun yüzde 25 'i,

Sözlü mülakatın yüzde 50 'si.

Bu şekilde yaplacak hesaplama sonucu tüm adayların puanları belli olacak. Puanlar sıralamaya alınacak. Sıralamaya göre ASIL ve YEDEK adaylar belirlenecek. 

Önce ASİL adaylar intibak eğitimine çağrılacak. Eğitime katılmayan ya da sağlık aşamasından elenecek isimlerin yerine YEDEK adaylar çağrılacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

25. dönem 500 özel harekat polisi alımında seçim aşamalarının üzerinden uzun süre geçti. 500 PÖH alımı için sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor. PÖH sonuçlarının açıklanmasının ardından sıra 7 bin polis alımının sonuçlarına gelecek.

Kadın erkek polisler ve polis adayları bu sayfada: TIKLA KATIL

Eğitimler Şubat ayının ilk haftasında başlayacak. 

POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN