Son Dakika! Manisa'da 5.1 Büyüklüğünde Deprem

Son Dakika... Manisa'da 5.1 Büyüklüğünde Deprem Meydana geldi...Manisa'da Kırkağaç merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin İzmir'de de hissedildiği açıklandı. Depremin ardından yüzlerce vatandaş sokaklara dökülürken, depremde can ya da mal kaybına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.  Detaylar Geliyor...

Son Dakika! Manisa'da 5.1 Büyüklüğünde Deprem

Son Dakika! Manisa'da 5.1 Büyüklüğünde Deprem Son Dakika... Manisa'da 5.1 Büyüklüğünde Deprem Meydana geldi...

Manisa'da Kırkağaç merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin İzmir'de de hissedildiği açıklandı.

Depremin ardından yüzlerce vatandaş sokaklara dökülürken, depremde can ya da mal kaybına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. 

,

Manisa Kırkağaç'taki Depreme İlişkin AFAD'tan da Açıklama Geldi!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin AFAD Deprem Dairesinden de açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı'nın sosyal medya hesbaından da Manisa'daki depreme ilişkin açıklama geldi. Boğaziçi Kandilli Rasathanesi tarafından 5.1 büyüklüğünde meydana geldiği belirtilen depreme dair AFAD'tan yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 4.8 olduğu öğrenildi. Depremin merkez üssü Kırkağaç olurken, depremin yerin 6.99 kilometre derinliğinde bugün saat 14.26'ta meydana geldiği vurgulandı.