Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Bir süre önce yaptığı paylaşımda akciğer kanseri tedavisi gördüğünü belirten ünlü oyuncu Civan Canova bugün hayatını kaybetti.

Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Son olarak Üç Kuruş dizisinde Oktay Çaka rolünde karşımıza çıkan Civan Canova, hastane odasından yayınladığı bir video mesajla hayranlarını üzmüştü.

67 yaşındaki oyuncu, "Size vereceğim haber güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum kendimi. Her şey 2014 yılında Gümüşlük sahilinde dolaşırken başladı. Sol bileğimden ameliyatlıydım, kemik ölümü vardı bileğimde onu çıkardılar. Kafeye doğru giderken kapkara bir köpeğin üzerine bastım. Hayvan da sıçradı beni yere attı. Sağ kolumun üzerine düştüm. Orada kemik ölümü, tendon kopması, adele erimesi meydana geldi" diyerek kötü haberi paylaşmıştı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile ünlü oyuncunun vefat haberini şu ifadelerle duyurdu: "Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık civanımı kaybettik. Civan huzur içinde dolaş bebeğim belki yine bi yerde, bi zaman karşı karşıya geliriz. Çok yeni bi haber sevdiklerine, sevenlerine burdan duyurmak istedim."