Uğur Doğan İntihar Etti: Öldü mü? Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Ünlü damat adayı Uğur Doğan , sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı ve intihar etti.

Uğur Doğan İntihar Etti: Öldü mü? Açıklama Geldi

Flaş: Ünlü damat adayı intihar mı etti.

Sosyal medya platformu Instagram üzerinde bulunan hesabından bir video paylaşan damat adayı Uğur Doğan, siyanür içtiğini ifade etti.

Doğan açıklamasında , ''Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşça kalın'' ifadelerini kullandı.

Doğan, paylaştığı videoya da ''Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hoşça kalın, hep güzel kalın'' notunu düştü.

OLAYIN AYRINTILARI GELDİ

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Kocamustafapaşa Mahallesi'nde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre eve gelen aile üyeleri, Uğur Doğan (25) 'ın ne olduğu henüz belirlenemeyen bir madde içerek intihar ettiğini fark etti. Aile polis ve sağlık ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan'ı Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan 1 saatlik müdahaleye rağmen Uğur Doğan hayatını kaybetti. Yakınları, hastane polisine Doğan'ın siyanür içerek intihar etmiş olabileceğini iletti. Bunun üzerine evde inceleme yapıldı.

Yapılan aramalarda sağlığa etki edecek her hangi bir kimyasal maddeye rastlanmadı. Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemleri tamamlanan Doğan'ın cenazesi Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Uğur Doğan'ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinden sonra netlik kazanacak.
 

SİYANÜR NEDİR?

Siyanür, siyano grubu, bir karbon ve ona üç bağlı azot içeren kimyasal bileşiklere verilen addır. Organik ve inorganik çeşitleri bulunmakta yahut endüstriyel prosesler ile üretilmekte ve kullanılmaktadır. Organik bileşikleri nitril grubu altında isimlendirilir ve çoğu zehirli olmaktan uzaktır.