Terör Örgütüne Darbe! 16 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Sınır ötesinde operasyonlarını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetler terör örgütlerine ağır darbe vurmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 16 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terör Örgütüne Darbe! 16 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

16 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri sınır ötesinde ve içinde operasyonlarına devam ederken, hani örgüt elemanlarına göz açtırmıyor. Suriye ve Kuzey Irak sınırında sürdürülen operasyonlarda terör örgütlerine ağır darbeler vuruluyor. Son olarak Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu açıklamada Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 16 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 16 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi" denildi..