Terör Örgütüne Darbe! 12 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine sınırda düzenlediği operasyon sonucu 12 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi.

Terör Örgütüne Darbe! 12 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

12 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi 

Terör örgütlerine operasyonlar devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri özellikle sınır bölgelerinde terör örgütü mensublarına göz açtırmıyor. Gelen son dakika bilgisine göre Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine sınırda düzenlediği operasyon sonucu 12 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi. 

1 Şehidimiz var

Operasyonlar sürerken, acı haberlerde gelmeye devam ediyor. Son olarak Şanlıurfa Suruç sınırında terör örgütü mensublarını gerçekleştirdiği Roketatar tacizi sonucunda Ulaştırma Sözleşmeli Er İsmet Aybek şehit oldu ve 1 asker yaralandı. Taciz ateşi sonrasında sınır hattı türk silahlı kuvvetleri tarafından ateş altına alındı ve bölgede ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre bölgede ki operasyonlar devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığının yapmış olduğu açıklamada şunlar kaydedildi:

"Roketatar tacizi sonucunda Ulaştırma Sözleşmeli Er İsmet Aybek şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş altına alınmış, bölgede ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."