Tarım Bakanlığında Genel Müdür Değişimi

Bekir Pakdemirli’nin Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı dönem içerisinde Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne atanan Kerim Üstün görevden alınarak, bu göreve vekaleten hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Burhan Demirok atandı. Demirok'tan boşalan genel müdür yardımcılığına ise Ramazan Koçak getirildi.

Tarım Bakanlığında Genel Müdür Değişimi

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde sessiz sedasız Genel Müdürlük makamında değişiklik meydana geldi.

Tarım Reformu Genel Müdürü Değişti


Bu görev değişikliği, bakanlığın internet sitesindeki tarım reformu Genel Müdürlüğü sayfasının yönetim bölümünde genel müdür vekili olarak Burhan Demirok’un adına yer verilmesi ile ortaya çıktı. Demirok'un genel müdür yardımcısı olarak vazifesini yerine getirdiği Hayvancılık Genel Müdürlüğü sayfasında ise aynı konuya yönelik; ‘Genel müdürlüğümüzde makam değişikliği’ başlıklı bir haber paylaşıldı. Haberde ise şu ifadelere yer verildi;

“Genel müdürlüğümüzde genel müdür yardımcılığı görevini yerine getiren Burhan Demirok tarım raporumu Genel Müdürü olarak, genel müdürlüğümüzde daha önce Daire Başkanı olarak görev yapan Ramazan Koçak ise genel müdürlüğümüze Genel Müdür Yardımcısı görevine getirilmiştir.”

İfadelerine yer verildi.