Süleyman Soylu'dan Bekçi alımı İçin Yeni Açıklama-14 Şubat 2019

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir programda bekçi alımına ilişkin yeni açıklama yaptı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada iki ile alımın fazla olacağını ve alım sürecinin Haziran 'da sona ereceğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan Bekçi alımı İçin Yeni Açıklama-14 Şubat 2019

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bekçi alımına ilişkin yeni açıklama yaptı.

Ankara Altındağ | Karapürçek Esnaf Buluşmaları 'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

ANKARA' YA ÇOK ALIM YAPILACAK

Bakan Soylu yaptığı açıklamasının devamında bu ay onunda 20 bin bekçinin sokaklarda görevde olacağını söyledi. Mart ayında yapılacak 8 bin bekçi alımı ile sokaklarda toplamda 30 bin bekçi görevinin başında olacak. 

Bakan Soylu bekçi alımının en çok yapılacağı ili de açıkladı.Bakan Soylu yaptığı açıklamada Ankara 'ya 2017 'de 1000 bekçi alımı yapıldığını, son alımda ise 550 bekçi alımı yapıldığını söyledi. 8 binlik yeni alımda da Ankara 'ya fazla alım yapılacağını söyleyen Bakan Soylu, alım sayısını söylemedi. Öte yandna İstanbul 'a da fazla bekçi alımı yapılacağını söyledi. 

ALIM SÜRECİ

Bakan Soylu yaptığı açıklamasının devamında ise , Mart ayında ilana çıkacaklarını , ilana çıkılmasının ardından alım işlemlerinin Haziran 'da son bulacağını ve kazanan adayların eğitimlere alınacağını söyledi.

Bakan Soylu 'nun önceki gün yaptığı açıklama şu şekildeydi:

BEKÇİ ALIM İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN