Son Dakika: İstanbul'da Katliam Önlendi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da Otogar'da 5 kilogram patlayıcının ele geçirildiğini , İstanbul polisinin bir katliamın önüne geçtiğini açıkladı.

Son Dakika: İstanbul'da Katliam Önlendi!

Bakan Soylu, "Otogarda bir aracın altına yerleştirilen patlayıcıyı tespit ettiler, bunları yerleştirenleri de yakaladı polisimiz. Patlayıcıyı da patlamadan etkisiz hale getirdi polisimiz. Otogarda yakalandı. Otogarda patlamak üzere yakalandı. " ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, "Büyük ve önemli bir operasyondu. Kapanmadan önce bizi etkileyebilecek bir operasyondu. Bugün öğleden sonra, akşama doğru böyle bir operasyonu gerçekleştirdi polisimiz. Bize yönelik bu tip bir istihbarat var uzun zamandan beri, her birini takip ederiz. Böyle bir istihbaratımız vardı, tüm tedbirlerimiz artırılmış idi. Kapanma ile Bayramla ilgili tedbirlerimiz artırılmış idi. Arkadaşlarımız bu konuda hassasiyetleriyle birlikte şüpheli hareketlerini gördükleri, endişelendikleri, kamerayla da takibini yaptıkları, sonucunu da böyle yakaladıkları bir operasyonu tamamlamış oldular. Gözaltında iki kişi var. Kaçırmayız yani." diye konuştu.