Son Dakika... Irak ve Suriye'den Kahreden Haber: 2 Şehit

Milli Savunma Bakanlığı 'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Irak ve Suriye 'den gelen acı haberler paylaşıldı.

Son Dakika... Irak ve Suriye'den Kahreden Haber: 2 Şehit

Kahreden haber: 2 askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve kahreden şehit haberi verildi. MSB açıklamasında, "Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekatında, 2 Aralık 2019 tarihinde PKK'lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir." ifadelerini kullandı.

BARIŞ PINARI HAREKATI 'NDA 1 ASKERİMİZ ŞEHİR

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Barış Pınarı Harekat bölgesinde, 2 Aralık 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Meşru müdafaa hakkı çerçevesinde gerekli karşılık verilmiş, tespit edilen hedefler etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" 

kamubulteni.com  | Ankara