Şehit PÖH'ün Adı Açıklandı

Son dakika haberi: Mardin 'in Ömerli İlçesi 'nden kahreden şehit haberi geldi. Çatışmada bir polis özel harekat şehit oldu.

Şehit PÖH'ün Adı Açıklandı

Mardin şehidimizin ismi açıklandı.

Mardin 'de bu sabah çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi şehit oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre şehidimizin ismi ve memleketi açıklandı. 

Mardin Valiliği tarafından konu ile ilgili  yapılan son dakika açıklamasında, Ömerli ilçesinin Ömeryan kırsalında faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölücü hainlerin kullandığı mağara, sığınak ve yerlerin imha edilmesi için 7 Eylül 'de operasyon başlatıldığı bildirildi. 

7 Eylül 'de İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri koordinesinde yürütülen "Şafak 127 Operasyonu" kapsamında yapılan yer gösterme faaliyetleri sırasında teröristlerle çatışma çıktı.  Çartışma sırasında Mardin Polis Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva ve bir güvenlik korucumuz yaralandı.

Helikopterle hemen Mardin Devlet Hastanesi 'ne kaldırılan yaralılardan  Mardin Polis Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.  Valilik tarafından yapılan açıklamada "Yapılan tüm müdahalelere rağmen Polis Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva kurtarılamayarak şehit olmuştur. Yaralı güvenlik korucumuzun tedavisi ise halen devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA