Sancaktepe Şehitlerinin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu

Son dakika haberi: Sancaktepe'de meydana gelen feci helikopter kazasında şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı.

Sancaktepe Şehitlerinin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu

Son dakika haberi: Sancaktepe'de şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı.

Bugün Türkiye acı bir habere uyandı. İstanbul 'un Sancaktepe İlçesi 'nde askeri helikopter düştü. Düşen helikopterde bulunan 4 askerimiz şehit olurken 1 askerimiz de yaralandı.

BİNAYA ÇARPMAMAK İÇİN

Kazanın görgü tanıkları, helikopterin önce bölgedeki bir binanın çatısına çarptığını, daha sonra hızla manevra yaparak sokağa düştüğünü söylüyor. Bir çok vatandaş "Askeri helikopterin binaya düşeceğini sandık fakat son anda manevra yaparak sokağa düştü." açıklamaları yapıyor.

Sarıgazi Mahallesi Muhtarı, "Elim kaza oldu. Helikopter evlerin olduğu bölüme düştü, bundan dolayı askerlerimizi kaybettik. Burası askeri bölgeye yakın, burada sık sık uçuşlar yapılıyor. Şu anda bölge çok kalabalık. Helikopter düştükten sonra hemen bölgeye ulaştık, emniyet şeridi çekildi, kimse kaza mahaline sokulmuyor. Ben helikopterin yandığını görmedim, şu an bölgeden uzağız."

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ VE MEMLEKETLERİ BELLİ OLDU

Kahreden olay sonucu şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı. İsim ve memleketleri belli olan kahraman şehitlerimiz şu şekilde;

Kara Pilot Albay Gökselin Çaylan, Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever, Astsubay Eğitim Çavuşu Emre Vahit Bekle ve Uzman Çavuş Şahin Arslan şehit oldu.

Piyade Uzman Çavuş 49 yaşındaki Şahin Aslan şehit oldu. 

>>>> Detaylar için TIKLAYIN

Kara Pilot Üsteğmen 29 yaşındaki Aykut Yurtsever şehit oldu.

>>> Detaylar için TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankar