Sanatçı Orhan Aydın Gözaltına Alındı (Orhan Aydın Kimdir, Neden Gözaltına Alındı?)

Son dakika haberi: Ünlü tiyatro yazarı Orhan Aydın, festival için gittiği Urla 'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Peki Orhan Aydın neden gözaltına alındı? Orhan Aydın kimdir? Nerelidir? Filmleri ve dizileri.

Sanatçı Orhan Aydın Gözaltına Alındı (Orhan Aydın Kimdir, Neden Gözaltına Alındı?)

Son dakika haberi: Ünlü Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali için gittiği İzmir 'in Urla ilçesinde polis ekipleri tarafında gözaltına alındı.

Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali için ilçeye gelen usta oyuncu Orhan Aydın, kaldığı otelin karşısında bir mekanda oturduğu sırada polis ekipleri tarafından dosyan var denilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alındığını twitter hesabı üzerinden kamuoyuna  duyuran Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Şu an Urla'da emniyet tarafından 'hakkınızda dosya var' denilerek gözaltına alındım"

MEHMET ALİ ÇELEBİ 'DEN AÇIKLAMA

CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter adresi üzerinden olayla ilgili "Takip ediyoruz. Urla İlçe Başkanımızın verdiği bilgiye göre İstanbul’daki bir dosyadan dolayı ifadesi alınacak ve birkaç saat içinde serbest kalacak. Ancak davet etmek varken gece alınması kabul edilemez. Sindiremezsiniz!" dedi.

ORHAN AYDIN KİMDİR?

FİLMLERİ DİZİLERİ TİYATRO OYUNLARI