Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Vuruldu-İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Rize Emniyet Müdürü bir polis memuru tarafından vuruldu. Vurulan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede tedavi altına alındı. Süleyman Soylu 'dan ilk açıklama geldi.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Vuruldu-İlk Açıklama Geldi

Son dakika habeir: Rize Emniyet Müdürü vuruldu iddiası.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Rize Emniyet Müdürlüğü binasında  silah sesleri duyuldu.

Silah sesleri sonrası bölgede geniş çağlı önlemler alınırken Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda ambulans sevk edildi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vurulduğu bildirildi. Saldırıda Personel Şube Müdürü ve 2 polisin daha yaralandığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize Emniyet Müdürü'nün vurulduğu haberinin doğru olduğunu ifade etti.

Doktorların emniyet müdürünü kurtarmak için çalıştığını belirtti. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Emniyet Genel Müdürü ise Rize'ye gidiyor...

Rize Emniyet Müdürlüğünde öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. İlk belirlemelere göre, 4 polis yaralanırken, Rize Emniyet Müdürlüğü binasına çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayın nasıl çıktığı araştırılıyor.

SÜLEYMAN SOYLU 'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşanan olay sonrası bir açıklama yaptı. Bakan Soylu açıklamasında, "Şu an hastanede, İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Bakan Yardımcımız ve Emniyet Genel Müdürümüz Rize'ye hareket ediyor"" dedi.