Papağana Eziyet Eden MasterChef Murat Hakkında Karar Verildi

Son dakika haberi: Sosyal medya hesabı üzerinden açtığı canlı yayınında papağana işkence eden Murat hakkında karar verildi.

Papağana Eziyet Eden MasterChef Murat Hakkında Karar Verildi

Son dakika haberi: Murat sebest bırakıldı.

Önceki gün sosyal medya hesabı üzerindne paylaştığı bir videoda papağana işkence eden ve adını MasterChef adlı programdan duyduğumuz Murat Özdemir, bugün sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Gözaltına alındıktan sonra emniyete götürülen Murat, papağanın elini ısırdığını ve kendisinin bir şey yaptmadığını basın mensuplarına söyledi. Ortaya çıkan ifadesinde ise Murat 'ın alkol aldığını ve o anları hatırlamadığını söylediği aktarıldı. 

Önce Emniyette , Adliyeye kendi gelmek koşulu ile serbest bırakılan Murat, daha sonra savcının jet talimatı ile ters kelepçeli şekilde adliyeye ifadeye getirildi. Savcı karşısına çıkan Murat, Hürriyet 'in son dakika olarak aktardığı bilgiye göre serbest bırakıldı.

İFADESİ

MasterChef yarışmasından diskalifiye edilen, evindeki papağana işkence ettiği görüntüler sosyal medyaya düştükten sonra gözaltına alınan Murat Özdemir, ifadesinde, "Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, Daha sonra toparlanamadım. Dün akşam da alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum." dediği öne sürüldü.