MSB ve TSK Memur Alımı Başvurusu İçin Son Saatler (Sonuçlar Ne Zaman?)

Milli Savunma Bakanlığı ile Genelkurmay Başkanlığı 'nın memur alımına başvuru için son saatlere girildi. Başvurular 15 Şubat (bugün) sona eriyor. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kaç katı aday mülakata çağrılacak? KPSS puanı kaça kadar düşer? İşte detaylar.

MSB ve TSK Memur Alımı Başvurusu İçin Son Saatler (Sonuçlar Ne Zaman?)

MSB ve TSK kamu personeli alımı başvurusu için son saatler !

Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi, Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Harita Genel Müdürlürlüğü, en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında yayımlanan kamu personeli alımında başvuruların 15 Şubat günü sona ereceğine yer verildi. 

İlana başvuru için son saatlere girilirken başvurusunu yapamayan adaylar nasıl başvuru yapacaklarını, başvurularını yapan adaylar ise sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak kamu personeli adayları için bu haberimizi yazdık.

BAŞVURU  GENEL ŞARTLARI

MSB personel alımında genel şartlar şu şekilde;

Genelkurmay Başkanlığı silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı başvuru şartları şu şekilde;

İki ilanın da başvuru ekranı için TIKLAYIN

Aşağıda bulunan yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanını yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK?

Uygulama sınavı yapılacak kadrolar için alınacak sayının 20 katı, sadece sözlü mülakat yapılacak kadrolar için alınacak sayının 6 katı kadar aday KPSS puan sıralamasına göre mülakata çağrılacak. 

SONUÇLAR NE ZAMAN?

MSB kamu personeli alımı başvuru sonuçları 18 Mart 'tan sonra açıklanacak. Söz konusu sonuç açıklama takvimi şu şekilde;

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN