MSB Acı Haberi Duyurdu: Gaziantep'e Şehit Ateşi Düştü

Milli Savunma Bakanlığı son dakika acı haberi paylaştı. Buna göre pençe kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açıldı ve taciz ateşi sonucunda bir asker şehit oldu. 21 yaşındaki piyade sözleşmeli er Hüseyin Korkmaz'ın acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine ulaştı.

MSB Acı Haberi Duyurdu: Gaziantep'e Şehit Ateşi Düştü

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında;

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 26 Aralık 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üst bölgesine açılan taciz ateşi neticesinde kahraman silah arkadaşımız piyade sözleşmeli er Hüseyin Korkmaz şehadete erişmiştir. Bizleri derinden üzen bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize yüce Rabbimizden rahmet, kederli ailesine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

İfadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise Şehit Korkmaz için yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Kahraman şehidimize şahsın ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adını Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”

Dedi.


Acı Haber Gaziantep'teki Ailesine Verildi


Şehit Korkmaz'ın acı haberi, Yavuzeli ilçesi Örenli Mahallesi'nde ikamet eden ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin babası Ali Korkmaz ile annesi Fadime Korkmaz, acı haberi duyduklarında gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin evi ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Acı haberin sonrasında yakınları ile komşuları taziye için şehidin evine akın etmeye başladı. Şehit Korkmaz'ın cenazesi ise Gaziantep'te düzenlenecek törenin sonrasında toprağa verilecek.