Metin Akpınar'dan Yeni Açıklama

Ünlü oyuncu Metin Akpınar bir son dakika açıklaması yaptı ve geçtiğimiz gün canlı yayında yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını söyledi.

Metin Akpınar'dan Yeni Açıklama

Geçtiğimiz gün katıldığı programda söylediği sözler sonrası ünlü sanatçı Metin Akpınar 'a Erdoğan 'dan sert şekilde tepki gelmiş ve önceki gün sanatçı hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Bu gelişmelerin ardından Metin Akpınar 'dan yeni bir açıklama geldi. Akpınar, Avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada, sözlerinin Erdoğan 'a yanlış şekilde aksettirildiğini söyleyerek, "Programda konuşulan konular, özellikle bazı medya organlarınca kamuoyuna farklı şekilde yansıtılmış ve sanki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hedef alınmış gibi bir algı yaratılmak istenmiş, bu vesileyle de konunun hem kamuoyuna hem de Cumhurbaşkanı'na yanlış aksettirilmesine neden olunmuştur." ifadelerini kullandı.

ÇOK YANLIŞ ANLAŞILDI

Akpınar yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün Halk Tv'de söylediği sözlerinin çok yanlış anlaşıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Programda konuşulan konular, özellikle bazı medya organlarınca kamuoyuna farklı şekilde yansıtılmış ve sanki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hedef alınmış gibi bir algı yaratılmak istenmiş bu vesileyle de konunun hem kamuoyuna hem de Cumhurbaşkanı'na yanlış aksettirilmesine neden olunmuştur. Konunun, kamuoyunca, olduğundan farklı anlaşılmaması arzusunu taşımakla beraber, toplumu gerçek dışı haberlerle yanlış yönlendiren söz konusu medya organları ve sorumluları hakkında da hukuki yollara başvurulacağını saygıyla duyururuz."

Kamubulteni.com  | Ankara