Marmaris'te Ormanı Yakan Kişi Tutuklandı

Son Dakika. Marmaris’te orman yangını çıkaran ve ormanların 4 gündür yanmasına sebep olan kişi tutuklandı.

Marmaris'te Ormanı Yakan Kişi Tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangının başladığı Küfre Koyu'nda, yanında 2 benzin bidonuyla yakalanıp gözaltına alınan ve sorgusunda ormanı yaktığını itiraf eden S.A. tutuklandı.

Marmaris’te orman yangını çıkaran kişinin yakalanması için ekipler çok çalıştı. Polis ekipleri ve Jandarma güçleri tarafından yürütülen geniş çaplı soruşturmada toplam 3 bin 832 kişi ve aracı sorgulandı.

Yangının çıkış noktası değerlendirildiğinde bölgede yakılmış halde 3 araç lastiği ve terkedilmiş 1 motosiklet buldu. Motosiklet sahibinin S.A. olduğu ve hakkında tehdit, basit yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından 5 suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Savunmasıyla Çileden Çıkardı

S.A., yapılan ilk sorgusunda ailevi sorunlar yaşadığını belirterek, "Ailem bana arsa verecekti. Arsayı vermekten vazgeçti. Bu konuda kendileriyle tartıştım. Alkolün etkisiyle 2 bidona benzin koyarak ormana gittim. Etrafa benzin dökerek yangın çıkardım. Alevlerin içerisine girip kendimi yakarak öldürmek istedim. Buna cesaret edemedim. Yangın bir anda büyüdü. Daha sonra oradan şişeleri alarak ayrıldım ve ağaçların içine saklandım" dedi.

Gözaltına alınan S.A. tutuklandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /