Kuzey Irak'tan Kahreden Şehit Haberi: Şehidin İsmi ve Memleketi Belli Oldu

Kuzey Irak 'tan kahreden bir şehit haberi daha geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre , silah kazası meydana geldiği ve bir askerimizin şehit olduğu bildirildi.

Kuzey Irak'tan Kahreden Şehit Haberi: Şehidin İsmi ve Memleketi Belli Oldu

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyin bölgesinde bulunan Hakurk 'da , bölücü hainlerin temizlenmesi için devam operasyonlarda meydana gelen silah kazasında Piyade Uzman Onbaşı 22 yaşındaki Mahmut Mücahit Ülgen şehit oldu.

ACI HABER EVİNE ULAŞTI

DHA' nın son dakika olarak geçtiği haberine göre Hakurk'ta bulunan Daylatepe Üs Bölgesi'nde terör örgütü hain üyelerine yönelik devam eden operasyonlar sırasında, bugün sabah saat 07.00 sıralarında bir silah kazasının meydana geldiği bildirildi. Edinilen son bilgilere göre, silah kazası sonucu 22 yaşındakiş Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen şehit oldu. Sinop nüfusuna kayıtlı Şehit Mahmut Mücahit Ülgen'in acı haberi, İstanbul'da oturan babası Hüseyin ve annesi Kamer Ülgen'e askeri yetkililerce verildi. Acı haberle yasa boğulan ailenin evine Türk bayrakları asıldı.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Irak 'tan naaşı getirilecek Şehit Ülgen, yarın ikindi vakti İstanbul 'un Pendik ilçesindeki 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Kurfalı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

MSB 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, acı olay ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Irak kuzeyinde devam eden operasyonlarda meydana gelen silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA