Korkunç Olay: Öğretim Görevlisinin İki Ayağı Koptu: Kaza Anı Kameralarda

Korkunç haber: Sabah Beyazıt 'ta meydana gelen feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen son bilgilere göre kazada bir öğretim görevlisinin iki bacağının koptuğu bildirildi.

Korkunç Olay: Öğretim Görevlisinin İki Ayağı Koptu: Kaza Anı Kameralarda

İstanbul 'da feci olay meydana geldi.

Sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada , Beyazıt Meydanı' nda bir halk otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yayal yoluna girdi ve önüne çıkan yayaları ezdi.

Otobüs, park halinde olan çok sayıda araca çarparak ancak durabilirken, kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olay yerinbe gelen polis ekipleri güvenlik önlemlerini alırken , sağlık ekipleri de yaralanan 3 kişiye hemen bölgede müdahale etti ve onları en yakın hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. 

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN İKİ AYAĞI KOPTU

Yaralılardan 65 yaşındaki Çin vatandaşı Cuichan Zhou, Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş ise Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İki ayağı koptuğu öğrenilen Gümüş'ün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ŞOFÖR GÖZALTINDA

Kazanın ardından halk otobüsünün şoförü gözaltına alındı. Hasar gören 16 aracı kaldırmak için çalışma başlatıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Öte yandan , sabah saatlerinde meydana gelen feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda, halk otobüsünün yayaların kullandığı yoldan hızla ilerlediği görülüyor. Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen otobüs, merdivenlerden aşağı doğru indiği sırada bir araca çarparak durabiliyor.

İŞTE KAZA ANI

DHA Muhabiri Hüseyin Coşkun kazayla ilgili şu bilgileri aktardı:

"Saat 10.00 sıralarında ihbar aldık. Buraya geldiğimizde bir halk otobüsü yaklaşık olarak 10 araca zarar vererek çok garip bir şekilde; yolda gitmesi gerekiyorken parka doğru giderek araçları biçerek tekrar otoparka düşmüş haldeydi. Olay yerinde yaralılar vardı. Üç yaralıyı gördüm, birisi turistti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Beyazıt - Bağcılar otobüsü, rotasından şaşıp yeşil alana doğru giden alana doğru çıkmış. Ardından da rampadan otoparka saplanmış durumda."

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA