Jandarma İlkokul Mezunu Askerlik Şartsız Uzman Erbaş Alımı Başvurusu Başlıyor

Jandarma Genel Komutanlığı en az ilkokul mezunu uzman erbaş alımı başvuruları başlıyor. Askerlik şartsız yapılan alımın detayları haberimizde.

Jandarma İlkokul Mezunu Askerlik Şartsız Uzman Erbaş Alımı Başvurusu Başlıyor

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuruları başlıyor.

Jandarma, önceki gün Resmi Gazete 'de yayımladığı ilanında en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Lojistik branşlı alıma başvurular 8 Kasım günü başlayacak.

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak olan uzman erbaş alımında adaylarda askerlik şartı aranmıyor. Askerliğini yapan ve henüz yapmayan adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımında başvurular yarın başlayacak. Jandarma bünyesinde uzman erbaş olmak isteyen adaylar ise başvuruların nasıl yapılacağını, özel şartların ne olduğunu ve diğer detayları bize sormaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak uzman erbaş adaylarının bu sorularını yanıtlamak üzere haberimizi kaleme aldık.

BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Jandarma lojistik branşı uzman erbaş alımı başvuruları 8 Kasım günü başlayacak. İlan metni ayrıntılı olarak Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanacak ve başvuru ekranı açılacak. Başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olmak, başvuru özel şartlarını öğrenmek, başvuru ekranına gitmek için Kamubulteni.com mobil uygulamasını ücretsiz şekilde aşağıdaki linklerden indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara